24.03.10

Popkultuuri ohvrite mälestuseks!

Esmaspäeval käisin Mammu juures. Istusime ja tossutasime ja siis ma käisin välja ühe ilmutuse, mis mind tabas - tahaks ja vaja on end täiesti purupurju juua. Mõeldud tehtud.
Täna siis joome. Sel lihtsalt põhjusel alles täna, et mulle on vaba päev alles homme. Enne on midugi paar tõsisemat asjatoimetust, aga see on suva.
Ja pärast seda suurt tarbimist läheme söögilaua alla amelema ja armastust avaldama. Nagu Villem ütles, siis saab seda lauda neil ka suureks teha, et mahub rohkemgi tegealsi sinna alla kui 3. Meie olemegi popkultuuri ohvrid. (naer!)
Ja siis Printsess käis! Tuli tööle lehvitas oma puise käega ja naeratas ja oli muidu äge. Lõunasse läksime koos ja siis...
See päike! See soe! See kuramuse soe õhk ja mõnus chill jalutuskäik päike näkku sillerdamas.
Mina hakkan homsest kevadriietega käima. Mind kohe absoluutselt ei huvita, et tegelikult veel jahe on. Kleidid, seelikud, õhkukesed joped/jakid, värvilised pluusikesed, kingad (jäävad küll kuivemat aega ootama, aga on vähemalt olemas ja korras) ja kerged lendlevad sallid, rätid - KEVAD! Kunagi ju Esko ütles, et missa õitsed, kui päikest ei ole. Nüüd on ja nüüd õitsengi. rsk.
Kevade auks veidi fankit chilli st kuulake SEDA.

Kommentaare ei ole: