15.08.08

Uusfilosoofidele (Päev 3)

Tänane poliitolukord ja võimas töine keskkond. Kas peaks (kuri)kuulus hustleri tuba oma mainet parandama? Kas uute liikmete värbamine tuppa on õigustatud, kui ruumis on voodikohta ainult kahele? Kas ilmataadiga toimunud läbirääkimised (pool)alasti kehadega õnnestusid? Kas muusikal, mis tuleb Eestimaa pinnalt ja staabi aknast, on lootust jääda orbiidile kauemaks tiirlema kui teised sateliidid, mille tuluke kustub, muutudes suvaliseks kosmoseprahiks?
Üliõpilased on nõrgad. Inno ütles nii. Andke andeks, ma leian, et tal on õigus. Karjuda oskavad ainult raha puudumise või vähendamise pärast. Või noh, et raha pole. Kokkuvõtlikult.
Aga jaaa... kaua tundegkond on tudengkond, et tahaks anda oma tudengipanust jmt, kas või näiteks päevakajastuses või muidu nähtavas tuntavas mõjutatavas ilmaelus.
Meeleavaldused on tore lähenemine ja abistab meid.
Meedia on meelelahutus, täna ja praegu, kas meie peame ka muutuma sama kommertsi osaks?
Nääh...
Maslow vastu me ikkagi ei saa ja meil Eestis on hetkel selle püramiidi astmed liiga tipuni liiga suurel protsendil täidetud. Ja selline etapp nagu praegu... ajakirjandusel on meile midagi varsti anda. Või siis mitte kunagi.
Maslow on rikkunud meie tõsise huvi ära.
Aga uusfilosoofide juurde tulles. Eks naistel ole jah mulli-, kera-, müüriehitajaid vaja. Tänud teile me suured uusfilosoofid, et te meil olemas olete. Ilma teieta, oleks elu palju nukram, meil, naistel.
Meie hustleri naised täname teid. Ma ei poolda hetkel ühtegi feminismi lainet, aga need uusfilosoofid...
Tekitame oma meediamulli (hmmm...)
Tänase päeva kõige olulisem osa on rahuolu. Ei ole liiga terav olemine. Eile oli.
Ja hea tähelepanek - naised on muutunud depresiivsemaks ning mehed agresiivsemaks. Mina täpsustaks - mehed on muutunud depresiivsemaks ning naised agresiivsemaks.

Kommentaare ei ole: